Tefal Express TT3650 broodrooster

Express TT3650 broodrooster Luxe uitstraling van roestvrij staal
 • Luxueus design in fraai geborsteld roestvrij staal
 • Luxe broodrooster boordevol functies zoals ontdooien, opwarmen en stoppen
EUR 34,951

Artikelnummer : TT365030

1. Consumentenadviesprijs

Express, knapperig brood in een handomdraai!

De Express is een broodrooster boordevol handige functies voor knapperige en heerlijke toast!

Handig en gemakkelijk:
 • 2 brede broodgleuven.
 • Warmte regelbaar met 7 standen zodat je brood geroosterd wordt precies zoals jij wilt!
 • Stop/eject-knop om het roosteren te onderbreken.
 • Ontdooifunctie om diepgevroren boterhammen gelijkmatig te roosteren.
 • Opwarmfunctie om al eerder geroosterd brood op te warmen, zo gaat er niets verloren!
 • Handige kruimellade om je broodrooster eenvoudig schoon te houden.
 • Je kunt de greep helemaal naar boven tillen om je boterhammen veilig uit te nemen.
 • 850 W, voor een snellere bereiding.
Kenmerken
 • Stop/eject-knop om het roosteren te stoppen wanneer je wilt

 • Ontdooifunctie voor gelijkmatig roosteren van diepgevroren brood en opwarmfunctie om geroosterd brood weer op te warmen

 • High-lift om je toast eenvoudig uit te nemen

 • Kruimellade die je broodrooster schoon houdt

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Vermogen 850  W
1000  W
Hi-lift    
   
Stop    
   
Ontdooien    
   
Opwarmen    
   
Warmtestanden 7  
7  
Brood wordt automatisch gecentreerd voor gelijkmatig roosteren    
   
Uitneembare kruimellade    
   
Snoeropbergruimte    
   
Controlelampje    
   
Kleuren Zwart / rvs  
Wit  
Consumentenadviesprijs EUR 34,95
EUR 39,95

Veelgestelde vragen
Met de ontdooiknop kunt u uw brood ontdooien en wordt er automatisch extra roostertijd gegeven om het brood te roosteren.
Een opwarmfunctie op een broodrooster vermindert automatisch de roostertijd naar ongeveer 30 seconden zodat afgekoelde toast terug op temperatuur kan worden gebracht zonder de toast te verbranden.
Nee, onze broodroosters zijn niet geschikt voor tostizakjes.
Deze geeft de mogelijkheid om de broodhouder licht op te tillen, waardoor u kleinere items zoals beschuitbollen en bagels eruit kunt halen zonder uw vingers te verbranden!
Op een werkvlak met genoeg ruimte er omheen, weg van brandbare stoffen (gordijnen, vuilnisbak, stopcontact, enz.) en nooit zonder toezicht.
Bijna alle soorten brood uit de winkel. Let erop dat droog brood sneller roostert dan vers brood. Bevroren brood roostert langzamer. Met de regelbare thermostaat kunt u de broodrooster naar smaak instellen. Als er een snee brood vast komt te zitten in het apparaat, schakelt u het apparaat uit en laat u het afkoelen. U kunt het sneetje dan verwijderen zonder risico op brandwonden.
De verschillen in vochtigheidsgraad tussen de diverse soorten brood kunnen ervoor zorgen dat de tijd en het roosterniveau verschillen. Enigszins droog brood moet op een zeer lage stand worden geroosterd. Zeer vers of volkorenbrood moet op een wat hogere stand worden geroosterd. Brood met een oneffen oppervlak, zoals kaiserbroodjes, heeft mogelijk een hogere roosterstand nodig.
Ja, wel brood met granen.
Nee, geen brood met gedroogd fruit. Als u het brood roostert, geeft het zelfs een slechte smaak en kan het fruit in harde stukjes veranderen. Ook kan het leiden tot schade aan het apparaat.
We raden aan geen producten te verwarmen of te roosteren die zijn bedekt of besprenkeld met suiker.
Ja. Met het automatische centreerstuk in al onze broodroosters en de extra diepe en brede gleuven op onze nieuwe modellen kunt u gemakkelijk broodjes, dunne of dikke sneetjes roosteren zonder dat ze aan de verwarmingselementen blijven kleven.
Nee. Gebruik uw broodrooster nooit om te bakken, grillen of ander voedsel te ontdooien dan brood.
Dat kan enkel met modellen die speciaal zijn ontwikkeld voor kleine broodjes. Let op, want er mogen maar 2 of 3 broodjes in de broodrooster om oververhitting te voorkomen.
Nee. Het apparaat kan slechts voor één functie tegelijk worden gebruikt.
Droog brood roostert sneller dan vers brood. Bevroren brood roostert langzamer.
Met de keuzeknop voor het bruiningsniveau kan je het roosteren afstemmen op je eigen smaak.
Voordat u de broodrooster reinigt, onderhoudt of opbergt, haalt u de stekker uit het stopcontact en laat u de broodrooster afkoelen. Als u de buitenkant en het netsnoer van de broodrooster wilt schoonmaken, gebruikt u een zachte doek of een licht vochtige spons en afwasmiddel en droogt u hem helemaal af. Als u de kruimellade wilt schoonmaken, verwijdert u deze en veegt u de lade af met een vochtige doek. Doe de kruimellade niet in de vaatwasmachine. Gebruik voor het onderhoud van de broodrooster nooit agressieve wasmiddelen, metalen voorwerpen of schuursponsjes. EN raak nooit het verwarmingselement aan.
De hendel blijft alleen omlaag wanneer de stekker van uw broodrooster in het stopcontact zit. Als er nog steeds een probleem is, haalt u het broodrooster uit het stopcontact, draait u hem om boven de gootsteen en schudt u zachtjes grote kruimels eruit die het mechanisme kunnen blokkeren. Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u het broodrooster mee naar een erkend servicecentrum.
Eén snee brood in een broodrooster met twee gleuven leidt tot een ongelijke verhitting.
Standaard vierkant gesneden brood. Vergeet niet dat oud brood sneller is geroosterd dan vers brood. Bevroren brood doet er langer over, afhankelijk van het model. Uw broodrooster is uitgerust met een knop om bevroren brood te roosteren
Brood dat al geroosterd is, hoeft u niet weg te gooien. Gebruik gewoon de opwarmfunctie van uw broodrooster (afhankelijk van het model).
Schakel het toestel uit en laat afkoelen. Trek de stekker uit het stopcontact voor u probeert om het brood te verwijderen. U kunt het sneetje dan verwijderen zonder risico op brandwonden. Vergeet niet dat u een ingeschakelde broodrooster niet onbeheerd mag achterlaten.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.