Tefal Ingenio Keukengereihouder K20725

Ingenio Keukengereihouder K20725 Tefal Ingenio keukenhulpjes: Doordacht en vindingrijk! 

Veelzijdige keukengereihouder: aanpasbaar formaat

EUR 15,951

Artikelnummer : K2072514

1. Consumentenadviesprijs

Hoogwaardige keukenhulpen voor alle bezigheden in de keuken!

Doordacht en vindingrijk, dat zijn de keukenhulpjes uit de Tefal Ingenio lijn. Je wilt meteen aan de slag! Deze lijn van keukenhulpjes combineert design met materialen van hoge kwaliteit. Alle keukenhulpen zijn vaatwasserbestendig en gemaakt van stevige, duurzame materialen waardoor ze lang meegaan. Voor buitengewone prestaties op een innovatieve en ingenieuze manier.  

*GOOD DESIGN award 2015 van het Athenaeum Museum of Architecture and Design in Chicago

Kenmerken
 • Slimme keukengereihouder

  Deze Tefal keukengereihouder zorgt dat je al je keukenhulpjes praktisch op kunt bergen op het aanrecht.Hij is in grootte verstelbaar dankzij het uitneembare rode bakje.

 • Aanpasbare maat

  In grootte verstelbaar dankzij het uitneembare rode bakje.

 • Lepelhouder

  De lepelhouder is geïntegreerd in het bakje en kan eruit gehaald worden om spatels en ander keukengerei op te leggen. Zo voorkom je viezigheid op je aanrecht!

 • Gemakkelijk reinigen

  Alle onderdelen zijn voorzien van ronde hoekjes zodat schoonmaken eenvoudig is. De houder kan ook in de vaatwasser geplaatst worden.

 • Hoogwaardige keukenhulpen van Tefal

  Alle producten voldoen aan de Tefal kwaliteitsnormen en worden uitgebreid getest.

 • Bekroond ontwerp

  Het Ingenio assortiment: winnaar van de GOOD DESIGN award 2015! Het Athenaeum Museum of Architecture and Design in Chicago kent deze prijs toe aan het meest innovatieve en geavanceerde industriële, product- en grafische ontwerp ter wereld.  

 • Stevig en duurzaam 

  Deze Tefal keukengereihouder is vaatwasmachinebestendig en gemaakt van stevige, duurzame materialen waardoor hij lang meegaat.

Eigenschappen
Materiaal handgreep KUNSTSTOF  
Materiaal KUNSTSTOF  
Kleur handgreep BLACK - BLACK COFFEE  
Kleur actief deel BLACK - BLACK COFFEE  
Family USTENSIL HOLDER  
Consumentenadviesprijs EUR 15,95

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Gebruik een plastic schuurspons die speciaal geschikt is voor anti-aanbakpannen, warm water en afwasmiddel. Voor roestvrijstalen pannen adviseren wij speciale reinigingsmiddelen voor roestvrij staal.
Groupe SEB heeft in het kader van zijn streven naar kwaliteit een eco-informatieprogramma voor zijn Tefal/T-fal-anti-aanbakproducten opgezet. Groupe SEB garandeert hiermee dat er geen PFOA, lood en cadmium aanwezig is in Tefal/T-fal-anti-aanbaklagen en dat onze anti-aanbakproducten onschadelijk zijn voor het milieu en voor de consument. Deze eco-informatie is gebaseerd op regelmatige analyses door onafhankelijke laboratoria in een groot aantal landen (INERIS in Frankrijk, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS in het Verenigd Koninkrijk, FABES Labs in Duitsland, MB Labs in Canada, SGS in China) (link naar de sites van de laboratoria). De beschrijving van dit streven is te vinden op de website van Tefal/T-fal en op de verpakking van kookgerei met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.