Tefal Ingenio Kurkentrekker K20732

Ingenio Kurkentrekker K20732 Tefal Ingenio keukenhulpjes: Doordacht en vindingrijk! 

De kurkentrekker van Tefal Ingenio Premium is een ontwerp uit de bekroonde* reeks veelzijdige keukenhulpen waarmee uitzonderlijke prestatie en een innovatief ontwerp binnen handbereik zijn. Dit 2-in-1 model is de perfecte kurkentrekker met een geïntegreerde foliesnijder en een eindeloze schroefbeweging, waarmee je moeiteloos iedere fles ontkurkt.

EUR 7,951

Artikelnummer : K2073214

1. Consumentenadviesprijs

Hoogwaardige keukenhulpen voor alle bezigheden in de keuken!

Doordacht en vindingrijk, dat zijn de keukenhulpjes uit de Tefal Ingenio lijn. Je wilt meteen aan de slag! Deze lijn van keukenhulpjes combineert design met materialen van hoge kwaliteit. Alle keukenhulpen zijn vaatwasserbestendig en gemaakt van stevige, duurzame materialen waardoor ze lang meegaan.

Dit 2-in-1 model is de perfecte kurkentrekker met een geïntegreerde foliesnijder, waarmee je moeiteloos iedere fles ontkurkt. Vier wieltjes snijden perfect en in millieseconden door de folie aan de bovenkant van de fles. Een ergonomisch ontwerp voor een comfortabeler gebruik.

Voor buitengewone prestaties op een innovatieve en ingenieuze manier.

*GOOD DESIGN award 2015 van het Athenaeum Museum of Architecture and Design in Chicago

Kenmerken
 • Fles openen in een handomdraai!

  Met deze kurkentrekker heb je in een mum van tijd een fles wijn geopend. Hij is voorzien van een geïntegreerde foliesnijder: 4 wieltjes om in milliseconden perfect door de folie van de top van de fles te snijden.

 • Geïntegreerde foliesnijder

  2-in-1 kurkentrekker en foliesnijder: om perfect door de folie te snijden en de fles gemakkelijker te openen.

 • Eenvoudig ontkurken

  Eindeloze schroefbeweging om moeiteloos de fles te ontkurken

 • Bekroond ontwerp

  Het Ingenio assortiment: winnaar van de GOOD DESIGN award 2015! Het Athenaeum Museum of Architecture and Design in Chicago kent deze prijs toe aan het meest innovatieve en geavanceerde industriële, product- en grafische ontwerp ter wereld.  

 • Stevig en duurzaam 

  Deze Tefal keukengereihouder is vaatwasmachinebestendig en gemaakt van stevige, duurzame materialen waardoor hij lang meegaat.

 • Hoogwaardige keukenhulpen van Tefal

  Alle producten voldoen aan de Tefal kwaliteitsnormen en worden uitgebreid getest.

Eigenschappen
Type EXTRACTOR  
Materiaal handgreep KUNSTSTOF  
Materiaal STAINLESS STEEL  
Kleur handgreep BLACK - BLACK COFFEE  
Kleur actief deel BRUSHED STAINLESS STEEL  
Family PLASTIC CORKSCREW  
Consumentenadviesprijs EUR 7,95

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Doe, wanneer u klaar bent, een paar stukjes brood in de gehaktmolen om de laatste restjes vlees door de molen te drukken.
Was het rooster en het mes in sop, spoel na en droog onmiddellijk zorgvuldig af. Smeer ze in met slaolie.
Dat kan. Kijk in de handleiding hoe u hem op de juiste manier uit elkaar kunt halen en welke onderdelen in de vaatwasmachine mogen.
Groupe SEB heeft in het kader van zijn streven naar kwaliteit een eco-informatieprogramma voor zijn Tefal/T-fal-anti-aanbakproducten opgezet. Groupe SEB garandeert hiermee dat er geen PFOA, lood en cadmium aanwezig is in Tefal/T-fal-anti-aanbaklagen en dat onze anti-aanbakproducten onschadelijk zijn voor het milieu en voor de consument. Deze eco-informatie is gebaseerd op regelmatige analyses door onafhankelijke laboratoria in een groot aantal landen (INERIS in Frankrijk, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS in het Verenigd Koninkrijk, FABES Labs in Duitsland, MB Labs in Canada, SGS in China) (link naar de sites van de laboratoria). De beschrijving van dit streven is te vinden op de website van Tefal/T-fal en op de verpakking van kookgerei met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Een mandoline is een schaaf waarmee u groenten en vruchten in dunne schijfjes kunt snijden.