Tefal Ingenio Salad dressing shaker K20730

Ingenio Salad dressing shaker K20730 Tefal Ingenio keukenhulpjes: Doordacht en vindingrijk! 

De Salad Dressing Shaker van Tefal Ingenio is een shaker waarmee je gemakkelijk een dressing maakt die je kunt bewaren.  

Hoogwaardige keukenhulpen voor alle bezigheden in de keuken!

Doordacht en vindingrijk, dat zijn de keukenhulpjes uit de Tefal Ingenio lijn. Je wilt meteen aan de slag! Deze lijn van keukenhulpjes combineert design met materialen van hoge kwaliteit. Alle keukenhulpen zijn vaatwasserbestendig en gemaakt van stevige, duurzame materialen waardoor ze lang meegaan. Voor buitengewone prestaties op een innovatieve en ingenieuze manier.  
Kenmerken
 • Maak eenvoudig de heerlijste dressings

  Met deze salad shaking dresser maak je eenvoudig de heerlijkste dressings. Ga aan de slag met verse ingrediënten dan houdt het filter de ingredienten tegen en tijdens het shaken zorgt het voor een perfecte smaakverdeling. Hij heeft openingen aan de boven- en onderkant om hem makkelijk schoon te maken!

 • Gemakkelijk schoon te maken    

  Opening aan 2 kanten: bovenkant en onderkant  voor het eenvoudig schoonmaken.

 • Eenvoudig gebruik      

  Uitneembaar filter: Houd de kruiden in de shaker tijdens het serveren en zorgt tevens voor een eenvoudige emulsie en perfecte textuur.    

 • Gemakkelijk serveren    

  Dankzij de brede schenktuit schenk je eenvoudig de dressing uit de shaker. 

 • Hoogwaardige keukenhulpen van Tefal

  Alle producten voldoen aan de Tefal kwaliteitsnormen en worden uitgebreid getest.

 • Bekroond ontwerp

  Het Ingenio assortiment: winnaar van de GOOD DESIGN award 2015! Het Athenaeum Museum of Architecture and Design in Chicago kent deze prijs toe aan het meest innovatieve en geavanceerde industriële, product- en grafische ontwerp ter wereld.  

 • Stevig en duurzaam 

  Deze Tefal keukengereihouder is vaatwasmachinebestendig en gemaakt van stevige, duurzame materialen waardoor hij lang meegaat.

Eigenschappen
Type SALAD  
Materiaal handgreep KUNSTSTOF  
Materiaal KUNSTSTOF  
Kleur handgreep ZWART - BLACK COFFEE  
Kleur actief deel TRANSPARANT  
Type keukenhulp SHAKER  

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Gebruik een plastic schuurspons die speciaal geschikt is voor anti-aanbakpannen, warm water en afwasmiddel. Voor roestvrijstalen pannen adviseren wij speciale reinigingsmiddelen voor roestvrij staal.
Groupe SEB heeft in het kader van zijn streven naar kwaliteit een eco-informatieprogramma voor zijn Tefal/T-fal-anti-aanbakproducten opgezet. Groupe SEB garandeert hiermee dat er geen PFOA, lood en cadmium aanwezig is in Tefal/T-fal-anti-aanbaklagen en dat onze anti-aanbakproducten onschadelijk zijn voor het milieu en voor de consument. Deze eco-informatie is gebaseerd op regelmatige analyses door onafhankelijke laboratoria in een groot aantal landen (INERIS in Frankrijk, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS in het Verenigd Koninkrijk, FABES Labs in Duitsland, MB Labs in Canada, SGS in China) (link naar de sites van de laboratoria). De beschrijving van dit streven is te vinden op de website van Tefal/T-fal en op de verpakking van kookgerei met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.