Tefal Premio PP1220 personenweegschaal

Premio PP1220 personenweegschaal Elegant design & optimaal gebruiksgemak

Optimaal gebruiksgemak met de Tefal Premio personenweegschaal. Tefal Premio combineert een extra groot plateau met een extra groot LCD-display, zodat je moeiteloos je gewicht kan controleren. Deze elektronische personenweegschaal met een weegvermogen van 160 kg heeft een dun frame met afgeronde hoeken en een automatische in-/uitschakeling zodra je op de weegschaal gaat staan. En om het pakket compleet te maken wordt deze geleverd inclusief batterij.

EUR 29,951

Artikelnummer : PP1220V0

1. Consumentenadviesprijs

Elegant design met extra grote digitale weergave

Tefal Premio is praktisch en efficiënt: een gebruiksvriendelijke elektronische personenweegschaal.

 • Het was nog nooit zo eenvoudig om je gewichtsverlies te controleren. Het XL glazen plateau biedt voldoende ruimte en het XL scherm geeft een kristalheldere LCD-weergave met een cijfergrootte van 30 mm.
 • Deze uitstekende weegschaal met een capaciteit tot 160 kg heeft een dun frame met afgeronde hoeken, voor een moderne esthetische uitstraling die naadloos in elk interieur past.
 • De automatische inschakeling activeert de weegschaal zodra je op het plateau stapt, met een automatische uitschakeling die de weegschaal uitschakelt nadat deze gedurende 5 seconden niet is gebruikt.
 • De Tefal Premio wordt geleverd inclusief lithium batterij en is gebruiksklaar.
 • Deze gebruiksvriendelijke personenweegschaal heeft een mooi design, automatische inschakeling en een duidelijk afleesbaar LCD-display.
Kenmerken
 • Optimaal gebruiksgemak

  Extra groot glazen plateau en extra groot LCD-scherm met duidelijke digitale weergave.

 • Slimme in-/uitschakeling

  Automatische inschakeling: stap op het plateau en de weegschaal wordt ingeschakeld. Automatische uitschakeling: Het apparaat schakelt zichzelf uit nadat deze gedurende 5 seconden niet is gebruikt.

 • Betrouwbaar

  Zeer betrouwbaar product met 2 jaar garantie.

 • Gebruiksklaar

  Voor direct gebruik, inclusief 1 x CR3032 lithium batterij.

 • Hygiënisch

  Extra groot oppervlak van hardglas: eenvoudig te reinigen.

 • Groot weegvermogen

  Tefal Premio heeft een grote maximale weegcapaciteit van 160 kg met een schaalverdeling van 100 g.

 • Mooi design

  Opvallend dun ontwerp met afgeronde hoeken, past perfect in elke inrichting.

Eigenschappen - Vergelijking
Inhoud 160  kg
160  kg
nvt
Gewichtsaanduiding 100  g
100  g
nvt
Weegplateau Gehard glas  
Gehard glas  
Gehard glas  
Afmetingen ( ...x...x...) 30x32x2,2  cm
29x30x2.2  cm
nvt
Kleuren Grijs  
Zilver  
nvt
Batterijtype CR 2032  
CR 2032  
AAA  
Batterijen inbegrepen    
   
   
Consumentenadviesprijs EUR 29,95
EUR 19,95
EUR 44,95

Veelgestelde vragen
Het is belangrijk om uzelf altijd op hetzelfde moment van de dag te wegen, bij voorkeur 1 keer per week.
Met deze functie kunt u het gewicht onmiddellijk aflezen. Het is niet nodig om te wachten tot de '0' wordt weergegeven - de berekening van het gewicht begint onmiddellijk.
De meeste recente weegschalen hebben een knop bij de batterij. Zo niet, dan kijkt u in de handleiding.
Als u op de weegschaal stapt, blootsvoets, wordt er een elektrische stroom van een zeer lage intensiteit via de elektroden door het lichaam overgebracht. Deze stroom, die van de ene voet naar de andere loopt, ondervindt moeilijkheden wanneer de stroom door vet moet lopen. Deze weerstand van het lichaam, bio-elektrische impedantie genaamd, verschilt afhankelijk van geslacht, leeftijd en lengte van de gebruiker en maakt het mogelijk om lichaamsvet te bepalen. Dit apparaat is volkomen veilig, omdat het met een zeer lage stroom werkt (4 batterijen van 1,5 V).
Meten en wegen moet altijd onder dezelfde omstandigheden worden uitgevoerd om volledig tevreden te zijn met dit apparaat:
- Weeg uzelf altijd met blote voeten. Uw voeten moeten droog zijn en goed op de elektroden staan. Let op dat als er te veel eelt onder uw voeten zit, de meting kan worden beïnvloed.
– bij voorkeur één keer per week, direct 's ochtends,
– een kwartier na het opstaan, zodat het water in uw lichaam in de onderste ledematen is verdeeld.
Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de benen (dijen, knieën, kuiten) of de voeten elkaar niet raken. Indien nodig, steekt u een vel papier tussen uw benen.
Dat hangt af van de soort weegschaal die u gebruikt: - Diagnostische weegschaal: de meting wordt vertekend. - Andere weegschaal: geen invloed op de meting.
Het apparaat kan worden afgeveegd met een spons en afwasmiddel. Gebruik geen metalen schuurspons of schuurpoeder. Dompel het apparaat nooit onder in water.
Berg uw weegschaal liggend op zonder iets erop. Als u de weegschaal gedurende langere tijd niet gebruikt, verwijdert u de batterijen.
Wij raden aan om altijd nieuwe alkalinebatterijen (LR03) te gebruiken en nooit salinebatterijen (R03) of oplaadbare batterijen (HR03). Vervang altijd alle batterijen tegelijk door nieuwe alkalinebatterijen. Dit geldt niet voor weegschalen met CR2032-knoopcelbatterijen of lithiumbatterijen.
Het is normaal dat na het plaatsen van batterijen de melding "8888" op het display verschijnt. De weegschaal wordt dan geïnitialiseerd. Zet haar op een vlakke ondergrond en wacht tot de melding verdwijnt. Als je de weegschaal verplaatst of erop gaat staan terwijl "8888" wordt weergegeven, start de initialisatie opnieuw. Het initialiseren kan 5 tot 30 seconden duren.
De weegschaal heeft bij het wegen een afwijking geconstateerd en is zich opnieuw aan het kalibreren. Stap van de weegschaal af en wacht tot "0.0" verschijnt. Daarna kun je opnieuw op de weegschaal gaan staan.
Het virtuele toetsenbord wordt pas geactiveerd wanneer het wegen is voltooid. Hou je aan de volgende regels: - Stap van de weegschaal af wanneer het wegen is voltooid. - De weegschaal moet op de grond blijven staan wanneer je de toetsen gebruikt. - Tik met één vinger op de toetsen. - Tik alleen met je vinger op de toetsen (niet met een voorwerp).
Ja, een diagnostische weegschaal meet de vetvrije lichaamsmassa en door deze af te trekken van de totale lichaamsmassa, geeft de weegschaal het totale lichaamsvet aan, waar dat ook zit.
Ja, het gewicht van kleding wordt toegevoegd aan de vetmassa.
Bij de productiekalibratie van de weegschaal kunnen zich enkele variaties per weegschaal voordoen. Sommige verschillen uit deze variaties kunnen verschijnen als u uw gewicht op twee verschillende weegschalen vergelijkt.
We raden u aan uw arts te raadplegen om precies te bepalen of u uw smart scale veilig kunt gebruiken tijdens uw zwangerschap. Als u hem gebruikt, zal de berekening van uw vetpercentage niet kloppen. Daarom adviseren wij u tijdens zwangerschap geen rekening te houden met de uitkomsten.
U moet geen smart scale gebruiken als u een pacemaker of een ander medisch apparaat draagt. Smart scales sturen een gering elektrisch signaal door uw lichaam om uw vetpercentage te meten; dit kan een pacemaker of ander medisch apparaat beschadigen of de werking ervan beïnvloeden.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.