Koop nu

Trakteer je gezin zonder je schuldig te voelen!

Met Tefal wordt gezonder frituren wel heel eenvoudig. Voorbij is het schuldgevoel na het eten van frietjes en snacks, en niet langer meer je tijd besteden aan het schoonmaken van je friteuse; De Tefal ActiFry is de must-have in je keuken!

Overheerlijke, krokante frietjes met slechts 3% vet is nu echt mogelijk! Met het unieke snackmandje bak je de lekkerste snacks. Maar niet alleen gezond frituren behoort tot de mogelijkheden; dankzij de unieke combinatie van heteluchtcirculatie én de pendelarm bereid je in een handomdraai de meest lekkere eenpansgerechten. Snel, gezonder én lekker.

Hoe werkt de actifry?

De unieke combinatie van heteluchtcirculatie en de ronddraaiende pendelarm zorgt voor een perfect eindresultaat. Dankzij de heteluchtciculatie worden ingrediënten knapperig van buiten en zacht van binnen. Dankzij deze bereidingswijze heb je geen last meer van onaangename luchtjes in de keuken.

Knapperige frietjes met slechts 3% vet *

Vanaf nu hoef je je niet meer schuldig te voelen wanneer je lekkere frietjes eet. Met de Tefal ActiFry maak je overheerlijke knapperige frietjes met slechts 3% vet*. Kroketten, bitterballen, kipcorns en frikandellen zijn met het snackmandje ook eenvoudig én zonder extra olie toe te voegen te bereiden.

* 1,7 kg verse frietjes (10x10mm), gebakken tot 55% gewichtsverlies, met 2 cl olie.

Oneindig variëren met snacks, vlees, vis, groenten en zelfs fruit

Met de ActiFry kun je eindeloos variëren door verschillende maaltijden te bereiden. Frituren, bakken en roerbakken: je zet de heerlijkste gerechten op tafel. Heb je er al wel eens aan gedacht om gamba’s, risotto met saffraan, roerbakgroenten, thaise curry’s, biefreepjes, bolognaisesaus of appels met kaneel in de ActiFry te bereiden?
Je tovert de lekkerste voor-, hoofd- en nagerechten in een mum van tijd op tafel met de Tefal ActiFry.

Geen omkijken naar de bereiding

Voor het bereiden van gerechten is het niet nodig de ActiFry voor te verwarmen, in tegenstelling tot hetelucht- en traditionele friteuses. De ingrediënten kunnen direct in de pan gedaan worden, waarna de bereiding van start kan gaan.

Dankzij de heteluchtcirculatie en de ronddraaiende pendelarm wordt het gerecht automatisch egaal gaar. En heb je de ActiFry eenmaal aan staan, dan kun je ondertussen wat anders gaan doen: je hebt er geen omkijken meer naar!

Makkelijk in gebruik

Het werkt heel eenvoudig: kies je gerecht, doe je ingrediënten in de pan, stel de timer in en serveer rechtstreeks uit de uitneembare binnenpan die is voorzien van een keramische anti-aanbaklaag.

Makkelijk schoon te maken

De ActiFry bevat vaatwasmachinebestendige onderdelen, die ook na het bakproces voor een eenvoudige behandeling van het apparaat zorgen. Zo kunnen de binnenpan, de pendelarm, het deksel, het lepeltje, de voedselring en het snackmandje in de vaatwasmachine gereinigd worden.

Voor nog meer inspiratie

Standaard worden er twee receptenboeken meegeleverd met de ActiFry waar je lekkere gerechten in kunt vinden. Voor nog meer inspiratie heeft Tefal de ‘Mijn ActiFry’ app geïntroduceerd (beschikbaar in App Store & Google Play). ‘Mijn ActiFry’ biedt een groot aanbod aan recepten, tips, video’s en nieuwtjes.

Download gratis de ‘Mijn ActiFry’ app ?voor heerlijke recepten.

Wat vindt Nederland van de actifry

De bezitters van een ActiFry zijn zeer tevreden! De ActiFry Express XL krijgt maar een liefst een 8,4 op Kieskeurig.nl. Een greep uit de reviews:

 
Geweldig product!

Ik vind de ActiFry een geweldig product, het gaat snel, het is lekker en het apparaat is makkelijk schoon te maken.

Ada Schrijner

Vaste plek ?op het aanrecht

Inmiddels heeft het apparaat een vaste plek gekregen op het aanrecht, want hij wordt vrijwel elke dag gebruikt.

Minnemieke

Niet alleen ?patat en snacks

Ik had al een ActiFry van 6 jaar oud. Deze nieuwe XL is groter en met snackmandje. Ik maak er complete gerechten in klaar, niet alleen patat en snacks. Heel gebruiksvriendelijk en in een mum van tijd weer schoon.

Annelies Harder

 
Beste aankoop ooit

De beste aankoop ooit, ideaal als je een snack wilt eten, vlug klaar en lekker. De patat is heerlijk krokant. Ja, voor ons een zeer goede keuze, geen spijt van aanschaf.

Roefje

Uniek snackmandje

Speciaal voor diegene die van snacks houdt, heeft Tefal een snackmandje voor gebruik in de ActiFry. Met dit mandje wordt het bereiden van ovensnacks als kroketten en bitterballen nu ook mogelijk.

XA7010 is geschikt voor ActiFry: FZ751W/FZ7000/FZ7002/FZ7070/FZ7510/GH8060
XA7011 is geschikt voor ActiFry: AH951B/AH9000/AW9500/AH9518/AW9520

Recepten voor de actifry

Ontdek de actifry producten

AH951B Express XXL

 • Automatische uitschakeling
 • Snackmandje
 • 1,7 Kg
Details

AW9520 Family

 • Automatische uitschakeling
 • Snackmandje
 • 1,5 Kg
Details

FZ751W Express XL

 • Automatische uitschakeling
 • Snackmandje
 • 1,2 Kg
Details

FZ7070 Snacking

 • Snackmandje
 • 1 Kg
   
   
Details

GH8060 Plus

 • 1,2 Kg
   
   
   
Details

De voordelen op een rij!

 • Knapperige frietjes met slechts 3% vet*
 • Oneindig variëren met snacks, vlees, vis, groenten en zelfs fruit
 • Geen omkijken naar de bereiding
 • Minder last van nare (vet)luchtjes
 • Unieke combinatie van heteluchtcirculatie en pendelarm voor een perfect eindresultaat
 • Makkelijk schoon te maken