Tefal Rice Cooker 8 in 1 RK302

Rice Cooker 8 in 1 RK302 De 8-in-1-multicooker bereidt je dagelijkse maaltijden met gemak!
  • Deze 8-in-1-rijstkoker kun je elke dag gebruiken, voor alle gerechten van graanproducten tot rijst.
  • Houdt het eten automatisch warm tot je aan tafel gaat.
EUR 69,951

Artikelnummer : RK302E16

1. Consumentenadviesprijs

8 in 1: 8 recepten voor geluk!

Ontdek de 8-in-1-rijstkoker, een rijstkoker die echt alles kan. Als je gerecht klaar is, houdt hij het automatisch op de optimale serveertemperatuur tot je aan tafel gaat. Je kunt kiezen uit 8 kookprogramma's waarmee je zowel rijst als graanproducten kunt bereiden en met de stoom- en slowcookingfuncties krijg je altijd de beste resultaten.

Dat zijn al 8 goede redenen om hem in huis te halen!

  • Overal te gebruiken: dankzij de handige handgreep kun je hem overal mee naartoe nemen.
  • Compleet met verschillende accessoires, stoommandje, maatbeker en lepel.
  • Moderne metallic zilveren buitenkant.
  • De uitneembare binnenpan met anti-aanbaklaag is gemakkelijk schoon te maken met een spons.Kenmerken
  • Automatische warmhoudfunctie na de kooktijd

  • Overal te gebruiken: dankzij handige handgreep kun je hem overal mee naartoe nemen

  • De uitneembare binnenpan met anti-aanbaklaag is gemakkelijk schoon te maken met een spons

  • Moderne metallic zilveren buitenkant

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Uitneembare binnenpan    
   
Kleur / materiaal Roestvrij staal  
ZILVER  
Vermogen 400-600  W
700  W
Inclusief recepten    
nvt
Afneembaar snoer    
nvt
Warmhouden AUTOMATISCH  
nvt
Stoommandje    
   
Accessoires Stoomaccessoire, maatbeker en lepel  
nvt
Bedieningspaneel    
   
Inhoud van de kom 5 L (10 kopjes rijst) - 3 L (6 kopjes rijst)  L
nvt
Bakprogramma's Rijst, stomen, trage bereiding, soep, opwarmen, warmhouden  
nvt
Opwarmen    
nvt
Instelbare starttijd    
nvt
Coating binnenschaal anti-aanbaklaag  
nvt
Consumentenadviesprijs EUR 69,95
EUR 39,95

Veelgestelde vragen
Als leidraad om 1 beker rijst (voor 2 kleine of 1 grote portie) te koken, gebruikt u 1 maatbeker met witte rijst en daarna voegt u anderhalve maatbeker met water toe. Met sommige soorten rijst is het normaal dat een beetje rijst aan de bodem blijft plakken wanneer u 1 beker rijst kookt.
Er is niet genoeg of te veel water in vergelijking met de hoeveelheid rijst die wordt gekookt. Raadpleeg de handleiding. Zorg ervoor dat de rijst goed is verdeeld over het gehele oppervlak van de kom om gelijkmatig te kunnen koken.
Raadpleeg het advies voor recepten dat deel uitmaakt van de instructies. Er zijn verschillende kooktijden en hoeveelheden water voor de verschillende soorten rijst.
U hoeft groenten of schelpdieren niet vooraf te koken voordat u ze toevoegt aan de rijst, omdat de stomer ze grondig zal koken.
Ja, dat kan. Maar denk eraan dat u de stoommand niet moet overbelasten, aangezien deze vrij ondiep is en er moet wat ruimte zijn zodat de stoom rond de ingrediënten kan circuleren. Denk er ook aan dat u misschien geen rauw vlees/vissappen in de rijst wilt terwijl de rijst wordt gekookt, hoewel dit wel wat smaak toevoegt. U kunt vlees of vis eventueel op bakpapier in de stomer koken. Met groenten zijn er geen problemen.
Ja. U kunt zout en kruiden toevoegen aan het water voor een betere smaak.
Je apparaat heeft maar één temperatuurinstelling voor de slow-cookerfunctie. Als er in een receptenbook voor slow cooking wordt gesproken over een hoge of een lage temperatuurinstelling, kies dan voor de 8-in-1 multicooker de bereidingstijden voor de lage temperatuur. In sommige receptenboeken wordt ook geadviseerd de slow cooker voor gebruik leeg voor te verwarmen. Doe dit NOOIT met de 8-in-1 multicooker.
Voor rijst, granen, havermout en stoom: temperatuur 100°C tijdens koken
Voor cakefunctie: ongeveer 135°C
Voor langzaam koken: ongeveer 90°C
Voor warm houden: ongeveer 70-80°C
Ja, deze is vaatwasmachinebestendig. Maar wees voorzichtig dat de coating aan de binnenkant niet beschadigt door de rekjes van de vaatwasmachine wanneer u de elementen in de machine zet. Nadat u ze meerdere keren in de vaatwasmachine hebt gewassen, raden we u aan om de hele binnenkant van de kom af te vegen met wat olie.
Zorg er altijd voor dat de stekker van de rijstkoker uit het stopcontact is voordat u een schoonmaakprocedure uitvoert. De buitenkant van de rijstkoker, de binnenkant van de deksel en het netsnoer moeten worden schoongemaakt met een zachte vochtige doek en daarna grondig worden afgedroogd. Gebruik geen water om de binnenkant van de rijstkoker schoon te maken, omdat dit de warmtesensor kan beschadigen. De kom met anti-aanbaklaag, de stoommand, de condensverzamelaar, de lepel en de maatbeker zijn allemaal vaatwasmachinebestendig.
Nadat u de binnenste deksel hebt verwijderd, drukt u met uw vinger vanaf de onderkant van de deksel door het gat van de deksel op het microdrukventiel. Draai het microdrukventiel in de ontgrendelde stand totdat de bovenste driehoek op één lijn staat met het geopende hangslot en haal vervolgens het bovenste en onderste deel van het microdrukventiel van elkaar los. Was in een warm sopje met een spons. Gebruik geen schuursponsjes.
Zorg ervoor dat u het teken voor 10 kopjes dat in 'cups' wordt aangegeven aan de binnenkant van de kom, niet overschrijdt. Als u dit niveau overschrijdt, veroorzaakt dit een overstroming tijdens het gebruik.
De deksel is niet goed gesloten, het microdrukventiel zit niet goed of de pakking kan beschadigd zijn. Stop met koken, haal de stekker van de rijstkoker uit het stopcontact en controleer of alles goed is gemonteerd.
Giet de condensverzamelaar leeg na ieder gebruik en controleer of deze goed is geplaatst.
De kom is niet goed op het element geplaatst.
Er zit niet genoeg water/rijst in de kom. Was de rijst grondig en laat de rijst ongeveer 20 minuten het vocht opnemen.
U moet eerst op Menu drukken en daarna op Menu blijven drukken totdat u het vereiste programma krijgt. Druk daarna op Start. Zorg er ook voor dat de bodem van de kom schoon is, dat er niets tussen de bodem van de kom en het element zit en dat de kom stevig op zijn plek is bevestigd.
De grote sensor bovenaan heeft een open circuit of er is een kortsluiting. U moet het apparaat naar een erkend servicecentrum sturen om te laten repareren.
Plaats de kom op de bodem van de rijstkoker en steek dan de stekker in het stopcontact. Als de foutcode E1 na het terugplaatsen niet verdwijnt, moet u het apparaat naar een erkend servicecentrum sturen om te laten repareren.
De kleur van het komoppervlak kan veranderen nadat u deze de eerste keer gebruikt of na langdurig gebruik. De kleurverandering komt door de inwerking van stoom en water en heeft geen invloed op het gebruik van de rijstkoker. Ook is het niet gevaarlijk voor uw gezondheid. De koker is veilig om te blijven gebruiken.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.