Mijn kokende keukenmachine… Nu zijn we met z'n tweeën in de keuken mijn Companion en ik.
Koop nu

Tefal Cuisine Companion

100% zelf bereid, GEMAKKELIJK TE BEREIDEN VOOR IEDERE DAG
GEEF JE FAMILIE EN VRIENDEN HET ALLERBESTE. WEES TROTS OP JEZELF
from monday to sunday
Snijdt, bereidt en kookt! Kookt vis, kookt zeevruchten, kookt vlees, kookt groenten en fruit, kookt en bereidt jam stooft groenten, stooft vlees, stooft vis- en zeevruchtengerechten, roerbakt, kookt en roert risotto, kookt en roert chutneys, kookt en mixt soepen, suddert, stooft, kookt, roerbakt, smoort, braadt aan, stoomt groenten, stoomt vis en zeevruchten, stoomt vlees en gevogelte, kookt en bereidt sauzen, smelt chocolade, smelt boter, kookt en pureert, bereidt warme en koude dranken, houdt warm. Hakt vlees of vis, hakt uien, kruiden,
Gegarandeerd succes is binnen handbereik. Hij regelt automatisch. De belangrijkste instellingen voor jouw recepten: Snelheid, kooktemperatuur en tijd.

Voor meer informatie, selecteer een programma

 

Sauzen

Sauzen laten de echte smaken tot hun recht komen.

Met Cuisine Companion kun je op een eenvoudige manier meer genieten van je dagelijkse maaltijden. Het geheim van een perfecte, delicate saus: de combinatie van een onberispelijke kooktechniek en regelmatig roeren.

Verbeter je gerechten moeiteloos.

Hollandaise saus

Bekijk hier de video

 

Soep

Twee subprogramma's:
Soep P1: Crèmes
Soep P2: Grof gepureerde soepen

Laat jouw culinaire wensen en die van je vrienden en familie leiden door de seizoenen. Cuisine Companion helpt je het plezier van seizoensgerechten elke dag opnieuw te ontdekken. Het soepprogramma kookt en mixt, waardoor je heerlijke crème-soep of grof gepureerde soep bereidt.

Goulashsoep

Bekijk hier de video

 

Stoven

Drie subprogramma's:
Stoven P1: Aanbraden
Stoven P2: Stoven
Stoven P3: Risotto

Risotto is een van die gerechten waarvoor een speciale aanpak nodig is en waarbij tijdens het kookproces voortdurend moet worden geroerd. Met Cuisine Companion open je de deuren naar de Italiaanse keuken via het risottoprogramma. Combineert een perfecte gecontroleerde temperatuur met een combinatie van roeren op een afwisselende snelheid met de speciaal daarvoor ontworpen accessoire, perfect gecontroleerde temperatuur

Bietenrisotto

Bekijk hier de video

Cuisine Companion bereiding rode bietenrisotto met chef
 

Stomen

De bereiding van lekkere en evenwichtige menu's wordt kinderspel met Cuisine Companion.

Vis en groenten samen koken in het mandje: u zult verliefd worden op stoomkoken!

Pittig gestoomde garnalen

Bekijk hier de video

 

Deegprogramma

Drie subprogramma's:
Patisserie P1: Brood
Patisserie P2: Brioche
Patisserie P3: Cake

Om brood, pizza en gebak te maken is kneden of specifiek mixen vereist.

Cuisine Companion helpt je je creativiteit en talent voor het bereiden van heerlijke recepten te ontdekken.

Pizza

Bekijk de video

 

Nagerechten

Een nagerecht dat een gastronomisch restaurant waardig is?

Met Cuisine Companion wordt het wel heel eenvoudig om je favoriete recepten te bereiden dankzij het speciale programma voor nagerechten.

Hij mixt, emulgeert en kookt jouw nagerechten, allemaal in één keer.

Îles flottantes

Bekijk de video

 

Handmatige stand

3 instellingen

Met de handmatige stand kun je alle instellingen aanpassen om recepten te personaliseren of om je eigen recepten te maken:

Snelheid aanpassen:
12 snelheden

Temperatuur aanpassen:
van 30° tot 130°C

Tijd aanpassen:
van 5 seconden tot 120 minuten

Tonijnpastei

Bekijk de video

Cuisine Companion is meer dan alleen een kokende keukenmachine.. Met is een alles-in-één -keukenwonder. Met vijf accessoires en kookmogelijkheden vervangt de Cuisine Companion meer dan 10 apparaten. Ideaal voor: kneden of stoven, opkloppen of stomen, crushen of grof pureren...

Erg handig

"Een uitgebreid apparaat met veel functies. Erg handig in elke keuken, het ziet er wat ingewikkeld uit maar je hebt het zo onder de knie. Je kan zelfs groente stomen en heerlijke een pansgerechten erin bereiden. Ook zit er een heerlijk receptenboek bij. Jammergenoeg kun je de machine voor een gerecht tegelijk gebruiken. Hij is zo multifunctioneel dat ik 'm overal wel voor kan gebruiken :)."

- DoetinchemAnne

Gemakkelijk!

"Van de week een stoofpotje gemaakt. Alle ingredienten erin gedaan, op de knop drukken en na een tijdje klaar is kees. Gemakkelijk. Tevens het stoomprogramma gebruikt voor groenten. Alle vitaminen blijven bewaard en het blijft lekker knapperig."

- Bregitta

Kokende Koning!

"Wat een leuk en fijn apparaat is cuisine companion. Wij hebben doordeweeks erg weinig tijd op lekker en toch gezond te eten. Er zitten zoveel mogelijkheden op het apparaat. Mijn 2 favoriete zijn het stoom en slow cooker programma. Ik heb indische rendang bereid en ik heb echt alle ingrediënten in de kom gedaan en op het slow cooker prog. aan gezet en het was fantastisch. Dit had ik gehoopt en zeker niet verwacht. Er zitten mooie accessoires bij en een super fijn kookboek."

- LindaVaasen

5 dspecifieke accessories voor perfecte resultaten

 

Stoomregeldop

Om te koken volgens je eigen recepten kun je met de stoomregeldop de stoomextractie regelen. Met de instelling lage stoom wordt een maximale hoeveelheid hitte en stoom in de kom opgebouwd voor alle types stoomkoken (soepen, enz.) Met deze stand voorkomt u ook spatten tijdens het mixen. Met de instelling hoge stoom wordt een maximale hoeveelheid damp vrijgelaten; dit is aanbevolen voor de bereiding van gerechten en sauzen met een betere consistentie (risotto, romige puddings, sauzen, enz.)

 

De menger

De menger is het accessoire dat je gebruikt voor het roeren van ingrediënten, zelfs de meest delicate. Deze menger bereikt de hele kom om de ingrediënten perfect te roeren en te mengen, zonder dat ze verbranden of gaan kleven. Hij is bijzonder handig voor gekookte gerechten; hij is ook geschikt voor zoete gerechten en om boter of chocolade te smelten zonder klonten.

 

Het Ultrablade-hakmes in roestvrij staal

Het scherpe hakmes is het perfecte multifunctionele accessoire voor het hakken en snijden van diverse ingrediënten: soep of puree mixen, groenten, kruiden, vlees of vis hakken. De specifieke vorm en scherpte van het hakmes zorgen voor snel en gelijkmatig hakken en mixen van kleine en grote hoeveelheden. Combineer het met koken en bereid een crèmesoep of bolognesesaus.

 

Het kneed- en crushmes in roestvrij staal

Het mes dat wordt gebruikt om te kneden en te vermalen, is een multifunctioneel accessoire om zwaar deeg (brooddeeg, brioches) en licht deeg (cakedeeg, wafels, pannenkoeken) te mixen, maar ook om gedroogde vruchten of zelfs ijs te crushen. Het gekartelde mes is door zijn speciale vorm ideaal voor het gelijkmatig hakken van harde ingrediënten. Perfect om brood, brioches, gebakjes of zelfs sorbets mee te maken!

 

De garde

De Cuisine Companion-garde is onmisbaar om eieren of room op te kloppen, mayonaise en sauzen te emulgeren. Hij maakt de ingredienten luchtig en stevig. Dankzij zijn vorm kan hij tijdens het mixen gemakkelijk lucht opnemen, wat zorgt voor een maximaal volume en een stevige structuur van opgeklopte ingrediënten. Door deze garde in combinatie met een kookprogramma te gebruiken, kun je crème brulee en romige puddings maken.

 

De stoommand

Voor lekker, gezond, licht en natuurlijk koken. Met de stoommand kun je je eten stomen. De groenten, de vis, het vlees en bepaalde nagerechten worden in het mandje van de kokende keukenmachine gedaan en gestoomd. Hij is gemaakt van roestvrij staal; de warmte wordt gelijkmatig verdeeld voor constant koken. Met de Cuisine Companion kun je ingrediënten bereiden in de kom, zoals een saus, terwijl je tegelijkertijd stoomt; een evenwichtige maaltijd in een mum van tijd.

 

Verkooppunten