Aardappelen met bacon en ui

Aardappelen met bacon en ui

Hoofdgerechten

  • 5

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 450 g oude aardappelen
  • 25 g boter
  • 3 plakjes bacon
  • 1 ui
  • 300 ml kippen- of vleesbouillon
  • Zout en peper.

Bereidingswijze

Snijd de bacon on stukjes.

Pel de uien en snijd ze in plakken.

Smelt de boter in de pan zonder deksel erop en bak de bacon en ui. Schil de aardappelen en snijd ze in kwarten.

Doe de aardappelen in de pan en voeg zout en peper toe.

Giet de bouillon erin.

Kies drukniveau 1.

Sluit het deksel en breng volledig onder druk.

Laat 10 minuten koken.

Bestrooi met fijngehakte peterselie.

Zet de drukregelaar in de stand om stoom te laten ontsnappen, of zet de snelkookpan onder de koude kraan.

Laat uitlekken en serveer direct.

Benodigde Tefal producten