Aardbeisgroppino

Aardbeisgroppino

Dranken

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 8 aardbeien
  • 50 ml aardbeilikeur
  • 4 flinke bollen aardbei- of citroensorbetijs
  • 400 ml prosecco
  • Verder nodig: blender, 4 rietjes

Bereidingswijze

1. Maak de aardbeien schoon en halveer ze. Pureer in de blender de aardbeien met de likeur.

2. Schep het sorbetijs in de blender en schenk de prosecco erbij. Pureer tot een schuimige massa.

3. Schenk de sgroppino in 4 hoge (champagne)glazen en steek er een rietje in.

TIP Deze Venetiaanse cocktail maak je traditioneel met wodka, citroensorbet en prosecco.

Benodigde Tefal producten