Abrikozen met hazelnoten en Griekse yoghurt

Abrikozen met hazelnoten en Griekse yoghurt

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 200 g magere Griekse yoghurt
  • 8 gewelde abrikozen, in stukjes
  • 15 g basterdsuiker
  • Zaadjes van een half vanillestokje
  • 30 g hazelnoten (of pistachenoten of amandelen), fijngehakt
  • Koekkruimels

Bereidingswijze

Vermeng de abrikozen met de vanille. Verdeel over de bekertjes.

Stoom 15 minuten, samen met het voor- en hoofdgerecht.

Laat afkoelen. Vermeng de magere Griekse yoghurt met de suiker. Schep een laagje magere Griekse yoghurt op de abrikozen en bedek dit met de noten en de koekkruimels.

Benodigde Tefal producten