Amuse van garnalen met grapefruit

Amuse van garnalen met grapefruit

Snacks

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 24 gekookte grote garnalen, gepeld en doormidden gesneden
  • 110 g bleekselderij, in dunne reepjes
  • 8 partjes verse roze grapefruit, pitten en velletjes verwijderd
  • 1 theelepel fijngehakte korianderblaadjes
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 1 eetlepel sojasaus
  • Zout en peper
  • 8 rijstvellen of rijstpapier (16 cm in doorsnee)
  • Maak een mangosaus

Bereidingswijze

Meng de garnalen, bleekselderij, korianderblaadjes, gember en sojasaus. Breng op smaak met zout en peper. Leg de rijstvellen op een vochtige theedoek om ze nat te maken of volg de aanwijzingen op de verpakking. Leg het garnalenmengsel in het midden van elk rijstvel. Vouw het vel over de vulling heen en vouw de twee zijkanten naar binnen. Maak er tenslotte een mooi rolletje van.

Stoom 15 minuten in het stoommandje samen met het hoofdgerecht en het dessert.

Serveer met de mangosaus.

Benodigde Tefal producten