Ananasravioli

Ananasravioli

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 2 bananen in dunne plakjes
  • 50 ml rum
  • 1 snufje Chinees vijfkruidenpoeder
  • 20 g bruine suiker
  • 16 heel dunne plakjes van een kleine ananas, geschild, harde kern verwijderd
  • 10 ml (2 theelepels) vanille-essence
  • 80 g chocoladestukjes (puur)

Bereidingswijze

Vermeng de rum, de kruiden en bruine suiker en marineer de bananen hierin. Maak de ravioli. Reken op 2 ananasravioli per persoon. Leg op de helft van de ananasschijven een cirkel elkaar overlappende plakjes banaan en bestrooi met chocoladestukjes. Leg hier weer een schijf ananas op. Besprenkel met de rummarinade.

Stoom 15 minuten, samen met het voor- en hoofdgerecht.

Serveer in een ondiepe schaal, met de marinade eroverheen.

Benodigde Tefal producten