Artisjokharten met kwarteleitjes

Artisjokharten met kwarteleitjes

Voorgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 diepvriesartisjokharten
  • 4 kwarteleitjes
  • 20 g boter
  • Zout en peper
  • Magere room

Bereidingswijze

Zet de bevroren artisjokharten op het rek van de kom met vastklikhandgreep. Stoom 22 minuten. Giet af.

Leg een klont boter in elk artisjokhart. Bestrooi met zout en peper en breek de kwarteleitjes in de artisjokharten.

Zet de gevulde artisjokharten op het rek van de kom met vastklikhandgreep. Stoom 2 minuten en dien direct op met een lepel crème fraîche.

Benodigde Tefal producten