Auberginebrood

Auberginebrood

Bijgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 1 kg aubergines
  • 2 of 3 rode paprika's (afhankelijk van de grootte)
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 3 eieren
  • 5 beschuiten
  • 2 snufjes Provençaalse kruiden
  • Tomatensaus (als bijgerecht)

Bereidingswijze

Snijd de uiteinden van de aubergines en de paprika's. Schil ze niet.

Snijd ze in stukken met de knoflook en de ui en doe ze in het stoommandje van een snelkookpan.

Schenk 2 glazen water op de bodem, sluit de pan en kook zachtjes 10 minuten nadat het ventiel begint te sissen.

Plaats het mes in de kom van de Rondo en voeg de groenten zonder het sap toe.

Doe de ui, knoflook, eieren, verkruimelde beschuiten, zout, peper en twee snufjes Provençaalse kruiden toe.

Meng 15 tot 20 seconden op maximale snelheid.

Haal het mes uit de kom en strijk het oppervlak van het mengsel glad.

Zet 30 minuten in de oven op thermostaatstand 6 (middelhoge temperatuur).

Serveer heet met tomatensaus.

Benodigde Tefal producten