BLONDIE MET WITTECHOCOLADE EN RODE VRUCHTEN

BLONDIE MET WITTECHOCOLADE EN RODE VRUCHTEN

Nagerechten

  • 5

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 200 g LICHT GEZOUTEN BOTER
  • 300 g WITTE CHOCOLADE
  • 200 g MEEL
  • 200 g SUIKER
  • 6 EIEREN
  • 150 g RODE VRUCHTEN
  • 150 g NOTEN

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C hete lucht. Plaats de menger en doe de stukjes chocolade in de keukenmachine.

Start de keukenmachine op snelheid 3 op 45°C gedurende 7 min.

Controleer of de chocolade goed is gesmolten. Zo niet, dan laat u de keukenmachine 2 min langer draaien.

Vervang de menger door het mes om te kneden/hakken.

Voeg het meel, de suiker en de eieren toe en start het deegprogramma P3.

Bekleed een vierkante vorm met bakpapier.

Als het klaar is, voegt u de rode vruchten en de noten toe.

Meng gedurende 30 s op snelheid 6.

Doe het deeg in de vorm en bak het ongeveer 45 min in de oven.

Als de taart te bruin wordt, bedek je hem met aluminiumfolie.

Laat afkoelen en haal uit de vorm.

TIP - Je kunt de rode vruchten op het gerecht leggen.

Benodigde Tefal producten