Banaansamosa’s met chocoladesaus

Banaansamosa’s met chocoladesaus

Nagerechten

  • 6

    Aantal personen

  • Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 niet al te rijpe bananen
  • 30 g cacaoboonschilfers
  • 9 vellen brickdeeg
  • 2 losgeklopte eieren
  • Saus: 10 cl magere melk
  • 100 g chocolade 70%

Bereidingswijze

Snij de bananen in schijfjes van 1 cm. Snij de vellen brickdeeg in 4 stukken.

Leg een beetje cacaoboonschilfers in het midden van elk vel en leg er een schijfje banaan bovenop. Vouw elk vel als een samosa dicht en bestrijk met losgeklopt ei. Leg de pakketjes in de ActiFry met de naadkant naar onder en laat 8 minuten bakken.

Verwarm intussen de melk en voeg er de chocolade aan toe. Roer om een homogene saus te krijgen.