Cannelloni van wortel, sinaasappel en koriander

Cannelloni van wortel, sinaasappel en koriander

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 12 wortels, geschrapt
  • 200 ml sinaasappelsap
  • 1 eetlepel olijfolie
  • ½ bosje korianderblaadjes, grof gehakt
  • 700 ml wortelsap
  • 2 eetlepels bloem
  • Zout en peper
  • Magnetronfolie

Bereidingswijze

Stoom de hele wortelen 15 minuten in het stoommandje samen met het hoofdgerecht en het dessert. Kook intussen het wortelsap in een pan met driekwart in. Voeg de olijfolie toe en breng op smaak.

Open de stomer na 11 minuten. Haal er 3 wortels uit en snijd die met een dunschiller in repen. Laat ze afkoelen.

Pureer de 9 wortels met het sinaasappelsap, de korianderblaadjes, het zout en de peper in een keukenmachine of blender. Leg 5 wortelrepen op een stuk magnetronfolie. Leg de wortelpuree erop en rol op tot cannelloni. Stoom 4 minuten. Haal vlak voor het serveren de magnetronfolie eraf, snijd de cannelloni in plakken en serveer ze met het ingekookte wortelsap.

Benodigde Tefal producten