Ciabatta met geitenkaas

Ciabatta met geitenkaas

Gebak

  • 2

    Aantal

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 2 ciabattabroden
  • 1/2 bosje basilicum
  • 100 g verse geitenkaas
  • 6 vijgen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 plakken rauwe ham

Bereidingswijze

Pluk de basilicumblaadjes en hak ze fijn. Meng in een kom de geitenkaas met het basilicum, zout en peper. Voeg een eetlepel olijfolie toe en roer alles goed door. Snij de vijgen doormidden.

Verhit het toestel. Snij de ciabatta's in de lengte doormidden. Bestrijk elk stuk met het geitenkaasmengsel. Leg er de vijgen en de plakken rauwe ham op.

Doe ciabatta's dicht. Bak ze 5 minuten in het toestel. Dien warm of koud op.

Benodigde Tefal producten