Citroencrème

Citroencrème

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 250 g suiker
  • Sap van 2 citroenen
  • Schil van 1 citroen
  • 250 ml water
  • 250 ml water om te koken

Bereidingswijze

Verhit het water met de suiker en de citroenschil.

Giet het over de losgeklopte eieren.

Meng goed. Haal door een zeef.

Giet de crème in vier schaaltjes.

Dek af met huishoudfolie.

Doe 250 ml water in de schaal met de stoomschaal.

Doe de schaaltjes met de crème in de stoomschaal.

Sluit het deksel en zet de stomer aan. De stomer schakelt na ongeveer 25 minuten koken automatisch over op de warmhoudstand.

Laat afkoelen. Serveer koud.

Benodigde Tefal producten