GOULASHSOEP

GOULASHSOEP

Voorgerechten

  • 5

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 2 EL EXTRA VERGINE OLIJFOLIE 250 G UIEN, IN RINGEN
  • 2 TENEN KNOFLOOK, GEPERST
  • 500 G POULET, IN KLEINE BLOKJES
  • 1 GROENE PAPRIKA, IN BLOKJES
  • 1 EL PAPRIKAPOEDER
  • 1 L RUNDERBOUILLON
  • 1 EL GEHAKTE MARJOLEIN
  • 1 EL KARWIJZAAD
  • 2 EL RODE WIJNAZIJN
  • 2 TOMATEN, IN STUKJES
  • 1 EL TOMATENPUREE
  • 2 AARDAPPELS, IN GROTE STUKKEN

Bereidingswijze

Plaats de menger in de kom en voeg de olie toe.

Doe de uienringen, knoflook en paprika erbij en kies stoofprogramma P1 op 130 graden, stel de timer in op 15 minuten.

Voeg de poulet en paprikapoeder toe na 5 minuten.

Voeg de bouillon, marjolein, het karwijzaad, een scheutje azijn, de tomaten, tomatenpuree, zout en peper toe.

Kies voor het soepprogramma P2. Stel de temperatuur in op 95 graden en de timer op 90 minuten.

Voeg de aardappels toe na 75 minuten.

Serveer de goulash in diepe borden en geef er brood bij.

Benodigde Tefal producten