Gamba’s op Provençaalse wijze

Gamba’s op Provençaalse wijze

Hoofdgerechten

  • 6

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 1,2 kg rauwe gepelde gamba’s
  • 2 gesnipperde uien
  • 6 fijngehakte teentjes knoflook
  • 1 bosje peterselie, fijngehakt
  • 3 ActiFry lepels olijfolie
  • 2 citroenen
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Laat de gamba’s 15 minuten marineren met de knoflook, de ui, de peterselie en de olie. Kruid de marinade.

Bak de gamba’s gedurende 15 minuten samen met de marinade. Wanneer de gamba’s mooi oranje kleuren, is het gerecht klaar.

Serveer met citroenkwartjes.

Benodigde Tefal producten