Garnalenbeignets met avocadopuree

Garnalenbeignets met avocadopuree

Voorgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 16 grote garnalen
  • 2 avocado's
  • Sap van 1/2 citroen
  • Zout, peper
  • 100 g bloem
  • 1 eidooier
  • Een mespuntje zout
  • 150 ml melk
  • 1 eetlepel olie

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten voor het beslag door elkaar en spatel er dan voorzichtig het stijfgeslagen eiwit doorheen.

Pel de garnalen.

Haal ze door het beslag.

Frituur ze. Laat uitlekken en serveer ze met romige avocado.

Romige avocado: Snijd de avocado's doormidden en verwijder de pitten. Maak het vruchtvlees met de hand of in de blender fijn met citroensap, zout en peper.