Garnalenravioli

Garnalenravioli

Voorgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 8 rijstvellen
  • 500 g gepelde garnalen
  • Het wit van 1 prei
  • 2 eiwitten
  • 2 el sesamolie
  • Zout en peper

Bereidingswijze

Leg de rijstvellen naast elkaar op een vochtige doek, zodat ze zacht worden.

Vermeng de fijngehakte garnalen met de de preiringen, de eiwitten, zout en peper.

Verdeel de vulling over de rijstvellen, vouw ze dicht en plak de randen op elkaar door ze met de vinger aan te drukken.

Leg de ravioli op het rek van de kom met vastklikhandgreep. Stoom 10 minuten.

Dien heet op, besprenkeld met wat sesamolie.

Benodigde Tefal producten