Garnalenspiezen met groenten

Garnalenspiezen met groenten

Voorgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 12 verse rauwe grote garnalen, gepeld
  • 8 minivenkelknollen
  • 8 miniworteltjes
  • 8 minipreien
  • 8 minimaiskolven
  • Sap van 1 citroen
  • 60 g magere kwark
  • ½ bosje bieslook, fijngehakt
  • 4 spiezen
  • Zout en peper

Bereidingswijze

Rijg de grote garnalen op de spiezen en zet apart.

Stoom de minigroenten 15 minuten. Doe de stomer na 9 minuten open en leg de garnalenspiezen erbij. Doe weer dicht, druk op de knop Vitamin+ en stoom nog 6 minuten.

Haal daarna de groenten en de spiezen uit de stomer. Vermeng het citroensap met de kwark en de bieslook. Serveer een bedje van groenten op voorverwarmde borden, leg de spiezen erop en giet er wat van de saus overheen.

Benodigde Tefal producten