Gegarneerde flapjes: empanadas met vlees

Gegarneerde flapjes: empanadas met vlees

Hoofdgerechten

  • 2

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 1 kg gehakt
  • 500 g aardappelen
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 runderbouillonblokje

Bereidingswijze

Meng in een pan het gehakt met de in blokjes gesneden aardappelen, overgiet met water. Voeg zout toe, het runderbouillonblokje, de ui, de in stukjes gesneden tomaten, en de fijngehakte knoflookteentjes.

Laat koken totdat het water grotendeels verdampt is. Rol het deeg uit en snij er verschillende cirkels uit. Leg een eetlepel van het mengsel op de ene helft van de cirkels.

Vouw het deeg voorzichtig dicht en druk het aan. Bestrijk met eidooier. Bak 8-10 min in het toestel.

Benodigde Tefal producten