Gekaramelliseerde ananas met kokos en rozijnen

Gekaramelliseerde ananas met kokos en rozijnen

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 280 g verse ananas in kleine blokjes
  • 40 g rozijnen
  • 4 eetlepels vloeibare karamel of karamelsaus
  • 2 eetlepels sinaasappelsap
  • 2 eetlepels gemalen kokos

Bereidingswijze

Week de rozijnen in sinaasappelsap totdat ze goedgevuld zijn. Vermeng de ananas met de rozijnen en voeg daarna de karamel en de geraspte kokos toe.

Meng goed en verdeel over de bekertjes. Doe de deksels erop.

Doe de bekertjes in mandje nr. 3 en stoom 15 minuten. Haal vlak voor het opdienen de deksels van de kopjes.

Benodigde Tefal producten