Gember-peerpudding

Gember-peerpudding

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 peren, geschild en in 4 stukken gesneden
  • Sap van 1 limoen
  • 1 theelepel vloeibare honing
  • 2 plakken stevige gemberkoek, in langwerpige stukjes gesneden
  • 1 snufje vierkruidenpoeder (zie opmerking hieronder)
  • 1 vanillestokje, in de lengte doormidden gesneden
  • 4 vierkante stukken bakpapier

Bereidingswijze

Verdeel de stukken peer en de gemberkoek over de 4 velletjes bakpapier. Vermeng het limoensap en de honing met de vierkruidenmix en de zaadjes uit het vanillestokje. Druppel dit mengsel over de peren. Snijd het vanillestokjes in vier stukken en leg in elk pakketje een stuk. Vouw de pakketjes stevig dicht.

Stoom 15 minuten, samen met het voor- en hoofdgerecht.

Serveer als pakketjes en laat je gasten ze zelf openmaken en genieten van de kruidige aroma's.

Benodigde Tefal producten