Gemengde aspergepunten met ei

Gemengde aspergepunten met ei

Voorgerechten

  • 6

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 300 g groene aspergepunten
  • 300 g witte aspergepunten
  • 3 eieren
  • 3 el olijfolie
  • 1 tl balsamicoazijn
  • Fijngehakte verse kervel
  • Zout en peper

Bereidingswijze

Leg de aspergepunten op het rek van de kom met vastklikhandgreep. Stoom 15 minuten. Kook de eieren hard in 18 minuten, laat afkoelen en pel ze. Hak de hardgekookte eieren fijn. Maak een dressing van de olijfolie en de balsamicoazijn door deze in een afgesloten pot door elkaar te schudden. Meng de fijngehakte hardgekookte eieren door de dressing.

Verdeel de twee soorten aspergepunten over de borden, giet de dressing eroverheen en bestrooi met fijngehakte kervel. Dien op.

Benodigde Tefal producten