Geroosterde spruiten met rucola en walnoot

Geroosterde spruiten met rucola en walnoot

Bijgerechten

  • 5

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 800 g spruiten
  • 3 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook
  • 75 g walnoten
  • 75 g rucola

Bereidingswijze

1. Maak de spruiten schoon en verwijder de buitenste blaadjes. Halveer grote spruiten. Schep de spruiten met de olijfolie om en doe in het snackmandje.

2. Rooster de spruiten in de ActiFry in 8-12 min. beetgaar. De exacte tijd is afhankelijk van de grootte van de spruiten en de gewenste beet.

3. Pers de knoflook uit en schep met de walnoten door de spruiten. Rooster de spruiten nog 1-2 min.

4. Schep de spruiten op een schaal, meng de rucola door de spruiten en breng op smaak met een beetje extra olijfolie, zout en peper.

TIP: Vervang voor een extra mediterrane smaak de walnoten door olijven en/of zongedroogde tomaten.

Benodigde Tefal producten