Gestoomde artisjokken

Gestoomde artisjokken

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 artisjokken
  • 100 ml (7 eetlepels) olijfolie
  • 3 theelepels balsamicoazijn
  • 2 eetlepels fijngehakte verse gemengde kruiden (gebruik een mengsel van peterselie, kervel, dragon, tijm, bieslook en/of marjolein).

Bereidingswijze

Maak de artisjokken schoon.

Klik een rek los en zet de 2 schalen boven op elkaar. Zet de artisjokken in de kom en stoom ze 55 minuten.

Klop een vinaigrette van de olie, azijn, zout en peper.

Voeg de kruiden toe.

Serveer de artisjokken warm met de vinaigrette.

Benodigde Tefal producten