Hete honingdruiven

Hete honingdruiven

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 32 witte en blauwe druiven, gehalveerd
  • 2 theelepels vloeibare honing
  • 1 vanillestokje
  • 4 bolletjes vanille-ijs
  • 20 g pistachenoten, grof gehakt

Bereidingswijze

Verdeel de druiven over de bekertjes. Voeg de honing en het vanillestokje toe en sluit af met de deksels. Doe de bekertjes in mandje nr. 3.

Stoom 15 minuten, samen met het voor- en hoofdgerecht.

Neem na de stoomtijd de deksels van de bekertjes. Schep een bolletje vanille-ijs op het druivenmengsel en bestrooi met pistachenoten.

Benodigde Tefal producten