In cider en honing gepocheerde appels

In cider en honing gepocheerde appels

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 8 plakken stevige gemberkoek, in kleine dobbelstenen gesneden
  • 400 ml zoete cider
  • 30 g vloeibare honing of wilde bloemenhoning
  • 30 g macadamianoten
  • 3 Golden Delicious-appels, geschild en in blokjes gesneden

Bereidingswijze

Duw de gemberkoek op de bodem van de bekertjes. Bedek met een laag appelstukjes.

Vermeng de honing en de cider. Giet over de appels. Voeg de macadamianoten toe.

Sluit de bekertjes af met de deksels. Doe de bekertjes in mandje nr. 3 en stoom 15 minuten. Haal vlak voor het opdienen de deksels van de bekertjes.

Benodigde Tefal producten