KIP MET CASHEWNOTEN

KIP MET CASHEWNOTEN

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 750 g KIPPENDIJEN
  • 100 g GEGRILDE, GEZOUTEN CASHEWNOTEN
  • 2 TEENTJES KNOFLOOK
  • 1 UI
  • 300 g RODE PAPRIKA
  • 50 ml OLIJFOLIE
  • 50 ml SOJASAUS
  • 20 g TOMATENPUREE
  • 250 ml KIPPENBOUILLON
  • 12 g VERSE KORIANDER
  • SAP VAN ½ CITROEN
  • PEPER

Bereidingswijze

Pel de knoflook en de ui. Verwijder de zaadjes uit de paprika en snij in reepjes.

Plaats het ultrablade-hakmes en doe de knoflook en de ui in de keukenmachine.

Hak gedurende 10 s op snelheid 11.

Vervang het ultrablade-hakmes door de menger. Voeg de olijfolie toe en start het stoofprogramma P1 op 130°C gedurende 5 min.

Na afloop van het programma voegt u de kip, de paprika, de sojasaus, de tomatenpuree, de cashewnoten en de bouillon toe.

Start het stoofprogramma P2 op 95°C gedurende 45 min.

Was de koriander en hak fijn.

Wanneer het programma klaar is, bestrooi je het gerecht met koriander en citroensap en dien je het direct op.

TIP - Je kunt 1 theelepel chilipasta toevoegen.

Benodigde Tefal producten