KLASSIEKE CHILI

KLASSIEKE CHILI

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 500 g RUNDERGEHAKT
  • 2 TEENTJES KNOFLOOK
  • 1 RODE PAPRIKA
  • 1 KLEINE, RODE PEPER
  • 50 ml OLIJFOLIE
  • 1 VOLLE THEELEPEL KOMIJNPOEDER
  • 2 UIEN
  • 600 g TOMATENPULP
  • 20 g TOMATENPUREE
  • 500 g RODE BONEN UIT BLIK
  • ZOUT

Bereidingswijze

Pel de knoflook, snij de paprika in tweeën, verwijder de zaadjes en witte stukken.

Plaats het ultrablade-hakmes en doe de paprika, de knoflook en de hele peper in de keukenmachine.

Hak gedurende 10 s op snelheid 11. Vervang het mes door de menger.

Voeg olie en komijn toe.

Start het stoofprogramma P1 op 130°C gedurende 8 min. Pel de uien en snij fijn.

Na 8 min voegt u de tomatenpulp, de uien, het gehakt, de tomatenpuree, de rode bonen en zout toe.

Start het stoofprogramma P2 op 95°C gedurende 30 min.

Wanneer het programma klaar is, dient u het gerecht onmiddellijk op.

TIP - Voor een dunnere saus voeg je tijdens het koken 200 ml bouillon toe.

Benodigde Tefal producten