Kalkoenfilet met drie paprika’s

Kalkoenfilet met drie paprika’s

Hoofdgerechten

  • 6

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 900 g kalkoenfilet, in reepjes gesneden (1 cm op 3 cm)
  • 6 ontpitte paprika’s (2 van elke kleur)
  • 1 gesnipperde ui
  • 3 fijngehakte teentjes knoflook
  • 2 ActiFry lepels olijfolie
  • ½ glas witte port
  • ½ ActiFry lepel ciderazijn
  • 15 cl water
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Snij de paprika’s in blokjes van 2 cm en laat ze met de ui en de olie gedurende 10 minuten bakken.

Voeg de knoflook toe en laat nog 5 minuten bakken. Kruid bij naar smaak.

Voeg de kalkoenreepjes, de witte port, het water en de ciderazijn toe en laat ongeveer 10 minuten bakken.

Benodigde Tefal producten