Kipfilet met spinazie en verse geitenkaas

Kipfilet met spinazie en verse geitenkaas

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 kipfilets
  • 120 g verse, smeerbare geitenkaas
  • 1 eetlepel magere room
  • 1 eetlepel fijngehakte verse munt
  • 8 grote spinaziebladen
  • Houten cocktailprikkers
  • Zout en peper

Bereidingswijze

Leg elk van de kipfilets tussen twee velletjes huishoudfolie en sla ze zo dun mogelijk, zonder dat ze scheuren. Snijd elke filet in de breedte doormidden. Vermeng de verse geitenkaas met de room en de munt. Breng op smaak met zout en peper. Smeer dit mengsel op de kipfilets. Leg op elk stuk filet een spinazieblad en maak er rolletjes van. Steek vast met een cocktailprikker. Doe de kiprolletjes in mandje nr. 1.

Stoom 15 minuten samen met het voorgerecht en het dessert.

Leg de kiprolletjes op borden en verwijder de cocktailprikkers.

Benodigde Tefal producten