Kippenlevertjes met peer

Kippenlevertjes met peer

Voorgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 200 g rauwe kippenlevertjes
  • 1 mespuntje suiker
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 1 peer, geschild en in blokjes gesneden
  • 2 sneden meergranenbrood of grof volkorenbrood, in dobbelsteentjes
  • 4 dikke sneden bruinbrood, geroosterd
  • Zout, peper

Bereidingswijze

Verwijder de adertjes uit de kippenlevers en snijd ze in blokjes van hapjesformaat. Breng op smaak met suiker, nootmuskaat, zout en peper. Maak in de bekertjes laagjes van afwisselend kippenleverstukjes, peerblokjes en dobbelsteentjes brood. Doe de deksels er stevig op.

Stoom 15 minuten samen met het hoofdgerecht en het dessert.

Neem na de stoomtijd de deksels van de bekertjes. Laat afkoelen en serveer met het geroosterde bruinbrood.

Benodigde Tefal producten