Kippenpoten op z'n Spaans

Kippenpoten op z'n Spaans

Hoofdgerechten

  • 2

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 3 kippenpoten
  • 300 ml kippenbouillon
  • 100 g rijst met lange korrel
  • 1 snufje saffraan
  • Zout en peper
  • 2 tomaten
  • 2 courgettes
  • 1 groene paprika

Bereidingswijze

Leg de kippenpoten in de rijstschaal. Bestrooi met zout, peper en saffraan. Was de rijst en doe bij de kippenpoten, samen met de bouillon. Plaats de rijstschaal in het onderste stoommandje.

Snijd de tomaten in vieren, de courgettes in dikke plakken en de paprika in repen. Doe alle groenten in het bovenste stoommandje.

Stoom 50 minuten. Serveer de groenten, de kip en de rijst samen.

Benodigde Tefal producten