LANGOUSTINEMET MANGOSALSA

LANGOUSTINEMET MANGOSALSA

Voorgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • ½ RODE PEPER
  • ½ RODE UI
  • 6 g GEMBER
  • 1 MANGO
  • 4 LANGOUSTINE
  • 5 DRUPPELS SESAMOLIE
  • 1 EETLEPEL ZONNEBLOEMOLIE
  • 1 EETLEPEL SUSHI AZIJN

Bereidingswijze

Snij de peper in grove stukken.

Pel de rode ui en snipper deze zeer fijn. Schil de gember en snij deze fijn.

Schil de mango en snij tot aan de pit plakken af van een ½ cm dikte.

Snij deze plakjes in blokjes.

Doe het ultrablade-hakmes in de keukenmachine.

Voeg de rode ui en gember samen met de zonnebloemolie toe en start het sausprogramma gedurende 5 min op stand 2.

Voeg de sesamolie toe.

Voeg peper en mango toe en draai het geheel gedurende 5 min fijn.

Breng op smaak met rijstazijn en zeezout. Haal het mengsel uit de keukenmachine.

Vul deze met 0,7 L water en stoom de langoustine in 10 min met het stoomprogramma.

Benodigde Tefal producten