Lentesalade

Lentesalade

Voorgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 150 g wortels
  • 2 aardappelen
  • 100 g peultjes
  • 150 g bloemkool
  • 2 courgettes
  • 100 ml (7 eetlepels) olijfolie
  • Sap van 1 citroen
  • Zout
  • Fijngehakte verse kervel

Bereidingswijze

Schil de wortels en de aardappelen. Trek eventuele draden van de peultjes. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Snijd de wortels, de aardappelen en de courgettes in blokjes.

Snijd de peultjes in repen. Doe alle groenten in de stoomschaal en kook 20 minuten. Klop intussen een dressing van de olijfolie en het citroensap met wat peper en zout.

Doe de groenten in een voorverwarmde dienschaal. Serveer warm, bestrooid met fijngehakte kruiden en overgoten met de dressing.

Benodigde Tefal producten