Lichte risotto met olie, ham en erwten

Lichte risotto met olie, ham en erwten

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 280 g carnaroli-rijst
  • 40 g gekookte ham
  • 20 g/1 eetlepel olijfolie extra vergine
  • 200 g erwten
  • 90 g Parmezaanse kaas
  • 1,5 l groentebouillon
  • Fijn zout

Bereidingswijze

Doe de olie in de ActiFry en verhit ongeveer 3 minuten.

Voeg de rijst toe. Laat 2 minuten draaien, voeg de in blokjes gesneden ham toe en laat nog 2 minuten bruinen.

Giet de bouillon erbij en laat ongeveer 15 minuten draaien. Voeg aan het eind van de kooktijd de gedopte erwtjes, wat olie en de Parmezaanse kaas toe. Dien op.

Benodigde Tefal producten