Makreel-gribichespread

Makreel-gribichespread

Voorgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 300 g/10 stuks verse makreelfilets
  • 1 ActiFry-lepel droge witte wijn
  • 2 eieren
  • 1 ActiFry-lepel kappertjes (20 g)
  • 1 ActiFry lepel augurken (20 g)
  • 1 ActiFry-lepel grove mosterd (20 g)
  • 1 ActiFry-lepel rodewijnazijn
  • 5 takjes kervel
  • 5 sprietjes bieslook
  • 5 takjes platte peterselie

Bereidingswijze

Doe de eieren direct in de ActiFry en kook ze in 10 minuten hard. Leg ze in koud water om te zorgen dat ze niet verder garen. Pel de eieren. Scheid het wit van de dooier en hak fijn.

Snijd de visfilets in grote stukken en leg deze met de witte wijn in de ActiFry. Laat 10 minuten draaien. Leg in een schaal en maak fijn.

Voeg de eieren, de fijngehakte kappertjes, de kleingesneden augurken, de fijngehakte kruiden, de mosterd en de azijn toe. Meng tot een gladde massa. Proef en voeg zout en peper naar smaak toe.

Benodigde Tefal producten