Mango-jasmijnpuddinkjes

Mango-jasmijnpuddinkjes

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 400 ml magere melk
  • 150 ml magere room
  • 4 theezakjes jasmijnthee
  • 2 eetlepels basterdsuiker
  • 3 eidooiers
  • 50 g mangostukjes

Bereidingswijze

Verwarm de room en de melk, voeg de thee toe en laat trekken. Klop de eidooiers los met de suiker en voeg de getrokken thee toe. Mix en haal door een zeef. Leg de mangostukjes onderin de bekertjes, giet het eidooiermengsel eroverheen en sluit af met de deksels. Doe de bekertjes in mandje nr. 3.

Stoom 15 minuten, samen met het voor- en hoofdgerecht.

Neem na de stoomtijd de deksels van de bekertjes. Dien op.

Benodigde Tefal producten