Natte chocoladecake

Natte chocoladecake

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 125 g chocolade
  • 125 g boter
  • 4 eieren
  • 100 g basterdsuiker
  • 100 g bloem

Bereidingswijze

Bekleed de rijstkom met huishoudfolie.

Splits de eieren.

Klop de boter luchtig.

Smelt de chocolade au bain-marie en klop er eerst de boter en daarna de eidooiers doorheen.

Roer de suiker en de bloem erbij en spatel het stijfgeslagen eiwit er voorzichtig doorheen.

Giet het mengsel in de rijstschaal.

Dek de rijstschaal af met huishoudfolie en zet deze in de stoomschaal.

Stoom 35 minuten.

Laat iets afkoelen.

Stort de cake.

Benodigde Tefal producten