Noordzeetongfilets met schelpdieren, gestoofde tomaten en Chinese noedels

Noordzeetongfilets met schelpdieren, gestoofde tomaten en Chinese noedels

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 kleine Noordzeetong- of zonnevisfilets
  • 200 g zeevruchten uit de diepvries (ontdooid)
  • 260 g cherrytomaatjes, doormidden gesneden
  • 1 takje verse tijm, fijngehakt
  • Sap van 1 citroen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout en peper
  • 240 g Chinese noedels of engelenhaarpasta

Bereidingswijze

Leg de visfilets in de kookschaal met de schelpdieren en de cherrytomaatjes. Bestrooi met zout en peper. Verdeel de tijm erover en besprenkel met het citroensap.

Stoom 15 minuten samen met het voorgerecht en het dessert. Open de stomer na 10 minuten en voeg de Chinese noedels of pasta toe. Doe weer dicht, druk op de knop Vitamin+ en stoom nog 5 minuten.

Schep de noedels op de borden en leg de visfilets er bovenop. Vermeng de cherrytomaatjes met de schelpdieren en doe de olijfolie erbij. Schep dit mengsel op de vis.

Benodigde Tefal producten