Oosterse stoofpot van witte bonen en asperges

Oosterse stoofpot van witte bonen en asperges

Snacks

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 1 blik (400 g) witte bonen of kidneybonen
  • 3 tomaten (ontveld en in stukjes gesneden)
  • 10 g (2 theelepels) gemalen komijn
  • 16 groene aspergepunten
  • 1 eetlepel sesamolie
  • Zout en peper
  • 1 bosje bieslook, fijngehakt

Bereidingswijze

Leg de bonen en de tomaten op de kookschaal en bestrooi met komijn. Voeg de asperges toe en besprenkel met sesamolie. Breng op smaak met zout en peper.

Stoom 15 minuten samen met het voorgerecht en het dessert.

Meng alles en dien op in ondiepe schalen, met onderin de stoofpot en daarop de asperges, bestrooid met de bieslook.

Benodigde Tefal producten