PASTA CARBONARA

PASTA CARBONARA

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 400 g PENNE
  • 200 g PANCETTA
  • 20 ml OLIJFOLIE
  • 300 ml ROOM
  • 1 EIDOOIER
  • 120 g GERASPTE PARMEZAANSE KAAS
  • PEPER

Bereidingswijze

Kook de penne in een pan met water zoals aangegeven op de verpakking.

Snij de pancetta in kleine stukjes en doe ze in de keukenmachine met de menger.

Voeg de olie toe en start het stoofprogramma P1 op 130°C gedurende 6 min zonder dop.

Na afloop van het programma, voeg je de room en de eidooier toe en start je het sausprogramma op snelheid 5 op 85ºC gedurende 8 min.

Giet de saus over de uitgelekte pasta, voeg de Parmezaanse kaas toe en breng op smaak met peper.

Meng en dien op.

TIP - J kunt de pancetta vervangen door gerookt spek.

Benodigde Tefal producten