PIZZA REGINA

PIZZA REGINA

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 20 g VERSE BAKKERSGIST (10 G GEDROOGDE BAKKERSGIST)
  • 400 g MEEL
  • 1 THEELEPEL ZOUT
  • 3 EETLEPELS OLIJFOLIE
  • 4 SNEETJES HAM
  • 6 TOT
  • 8 CHAMPIGNONS
  • 250 g MOZZARELLA
  • 200 ml TOMATENPUREE
  • 1 THEELEPEL OREGANO
  • 1 SCHEUTJE OLIJFOLIE
  • 10 BASILICUMBLAADJES

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 240°C hete lucht.

Bekleed een plaat met bakpapier.

Plaats het mes om te kneden/hakken en doe 250 ml lauw water en de gist in de keukenmachine.

Start het deegprogramma P1.

Voeg na 30 s het meel, zout en 2 eetlepels olijfolie toe.

Snij de sneetjes ham in vieren.

Snij de champignons in schijfjes en snij de mozzarella in blokjes.

Na afloop van het programma rolt u het deeg uit op een met bakpapier bekled plaat.

Giet de tomatenpuree over het deeg en bestrooi met oregano.

Bestrooi met mozzarella, ham en champignons.

Besprenkel met olijfolie.

Zet zo’n 15 min in de oven.

Leg de basilicumblaadjes op de pizza en dien op.

TIP - Varieer de garnituur naar wens.

Benodigde Tefal producten