Paddenstoelenbeignets

Paddenstoelenbeignets

Bijgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 450 g kleine champignons
  • 1 citroen
  • 100 g bloem
  • 1 eidooier
  • Een mespuntje zout
  • 150 ml melk
  • 1 eetlepel olie

Bereidingswijze

Snijd een stuk van de steeltjes van de paddenstoelen, borstel ze schoon en was ze in citroenwater.

Laat ze uitlekken en veeg ze droog.

Doe voor het beslag 100 g bloem, 1 eidooier, een snufje zout, 150 ml melk en 1 eetlepel olie in een kom.

Meng alle ingrediënten goed door elkaar en spatel het stijfgeslagen eiwit erdoorheen.

Haal de paddenstoelen door het beslag en frituur ze.

Laat uitlekken en serveer warm met citroenmayonaise.